Hoppa över till innehållet
RuokaTutka
suomi
svenska
davvisámegiella
Aktiviteter att göra på lektionen
Uppgifter
Spel
RuokaTutkaTube
Ljudsagor
Lärmiljö
Materialbank
Testlabbet
Material för småbarnspedagogiken
Material for andra stadiet
Undervisningshelheter
Lärmiljö
Digilektioner
RuokaTutka-ambassadör
Mångvetenskapliga lärområden
Färdiga lektionsplaner
Innehåll per tema
För fostrare
Utbildningswebbinarier för lärare
Artiklar
OpeTube
Information om RuokaTutka
Om projektet
Kontaktinformation
Aktiviteter att göra på lektionen
Uppgifter
Spel
RuokaTutkaTube
Ljudsagor
Lärmiljö
Materialbank
Testlabbet
Material för småbarnspedagogiken
Material for andra stadiet
Undervisningshelheter
Lärmiljö
Digilektioner
RuokaTutka-ambassadör
Mångvetenskapliga lärområden
Färdiga lektionsplaner
Innehåll per tema
För fostrare
Utbildningswebbinarier för lärare
Artiklar
OpeTube
Information om RuokaTutka
Om projektet
Kontaktinformation
suomi
svenska
davvisámegiella
RuokaTutka artiklar
Mat och hälsa
Sida
Mjölk ger mycket gott
Sida
Grönsaker är supermat
Matfostran
Sida
Topp 5 i hemmets och skolans matfostran
Sida
Matvanorna utvecklas genom hela livet
Sida
Matfostran i småbarnspedagogiken och grundskolan
Sida
Matmiljön
Sida
Samvaro och matglädje
Skolmat
Sida
EU:s skolprogram stöder barns hälsosamma matvanor
Sida
Skolmaten förr, nu och i framtiden
Sida
Skolmåltiderna är mycket mer än bara mat
Sida
Matbordet ger viktig vägkost för livet
Sida
Vanliga frågor om skolmaten
Sida
Skolmåltidstest
Mat och sinnen
Sida
9 steg till att våga smaka
Sida
Smakskolan – låt sinnena jobba
Sida
Smakskolan: Synsinnet – först tittar vi
Sida
Smakskolan: Lukt – kittlar i näsan
Sida
Smakskolan: Känseln – hur känns maten?
Sida
Smakskolan: Smak – känns på tungan
Sida
Smakskolan: Hörseln – även öronen gillar mat
Ekologisk
Sida
Ekologiskt smakar gott