Siirry sisältöön

Life hack -kilpailu

Life hack -kilpailun voittajiksi on valittu kouvolalainen tiimi nimeltä Bzz – onnittelut!

 

Life hack -kilpailun osallistumisaika oli 1.10.2019–14.2.2020. Kilpailu keräsi paljon hienoja töitä, iso kiitos kaikille osallistujille! Voittajaksi valittiin tiimi nimeltä Bzz Kouvolasta. Onnittelut Siiri, Pinja ja Noora!

Voittajajoukkue Bzz sai palkinnoksi Meet & Greet -tapaamisen tubettaja Pinkku Pinskun kanssa. Koronaepidemian vuoksi tapaaminen järjestettiin etäyhteydellä, mutta hauskaa oli silti!

Life hack-kilpailussa etsittiin pieniä arkipäivää helpottavia oivalluksia. Innostimme oppilaita ideoimaan ja miettimään, millaisten niksien avulla he söisivät enemmän kasviksia, hedelmiä, marjoja, maitoa ja maitotuotteita.

Kilpailuun saivat osallistua kaikenikäiset oppilaat alakoululaisista lukiolaisiin. Ikä otettiin huomioon töiden arvioinnissa. Arvostelussa huomioitiin se, kuinka hyvin maito, kasvikset, marjat ja hedelmät olivat edustettuina niksityössä. Työ sai olla lyhyt video tai mieleenpainuva kuva, juliste tai muu taideteos!

Koska hienoja osallistumisia ja töitä tuli paljon, palkitsimme voittajien lisäksi kunniamaininnalla ja pienellä palkinnolla kolme joukkuetta. Nämä joukkueet olivat:

Alisan Enkelit, Kuopio

Mutsikkavene, Kouvola

Pikkuvoimistelijat, Kuopio

Onnea myös kunniamaininnan saaneille joukkueille! ✨

Katso videot voittajajoukkueen nikseistä sekä meet & greetistä Pinkku Pinskun kanssa alla!

Kurkista myös edellisten kilpailuiden voittajien palkintopäiviin TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

Lisätietoa RuokaTutkan kilpailuista ruokatutka@cocomms.com