Siirry sisältöön

RuokaTutka-lähettiläs

Opettaja, tilaa RuokaTutka-lähettiläs pitämään opetusryhmällesi oivaltava RuokaTutka-oppitunti etäyhteydellä!

Lukuvuonna 2022-23 voit tilata meiltä oppitunnin joko esi- ja alakouluun tai yläkouluun. Alakoulun oppitunnin aiheena on ihmisen aistit ja perusmaut. Yläkoulun tunnilla haastamme opiskelijat pohtimaan, mitä mahtuu hyvään ruokavalioon.

Oppitunti vaatii sinulta vain vähän ennakkovalmistelua: tarkista, että laitteenne ovat kunnossa ja lue tarkemmat ohjeet, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Ennen oppituntia saat vinkkejä valinnaisiin ennakko- ja jälkitehtäviin, joita tekemällä oppitunnin sisällöistä muodostuu entistä laajempi oppimiskokonaisuus. Alakoulun ja esikoulun oppitunnin tilaajana saat RuokaTutka-lähettiläältä postitse valmiin materiaalipaketin, jossa on oppitunnilla tarvittavia opetusmateriaaleja.

RuokaTutka-lähettiläs toteuttaa oppitunnin opetusryhmällesi etäyhteydellä Teams-palvelun kautta. RuokaTutkan kaikki materiaalit ja toteutukset ovat maksuttomia.

 

Tilaa täältä RuokaTutka-lähettiläs omalle ryhmällesi >>

Tutustu RuokaTutka-oppitunnin ohjeisiin >>

 

HUOM! Jos joudut perumaan tunnin, teethän sen mahdollisimman aikaisin lähettämällä sähköpostia Aliisalle: aliisa@ruokakasvatus.fi . Kun olet perunut tunnin, voit halutessasi tilata uuden tunnin saman ajanvarauskalenterin kautta.  Säilytä tällöin materiaalipaketti oppituntia varten.

Palautteita RuokaTutka-lähettilään alakouluun tilanneilta opettajilta

”Hyvää tietoa aiheesta ikätasolle sopivasti. Myös kokemuksena oppilaille hyvä, kun osallistuminen tapahtui etäyhteydellä.”

”Ruokatutka-oppitunti oli hieno. Asiat olivat selkeitä ja hauskoja sekä myös lasta kiinnostavia.”

”Lapset antoivat tunnin jälkeen erittäin hyvää palautetta tunnista, tykkäsimme kaikki todella kovasti!”