Siirry sisältöön

RuokaTutka-lähettiläs

Opettaja, tilaa RuokaTutka-lähettiläs pitämään opetusryhmällesi oivaltava RuokaTutka-oppitunti etäyhteydellä!

Lukuvuonna 2022-23 voit tilata meiltä oppitunnin joko esi- ja alakouluun tai yläkouluun ja 2. asteen opetukseen. Alakoulun oppitunnin aiheena on ihmisen aistit ja perusmaut. Yläkoulun ja 2. asteen tunnilla haastamme opiskelijat pohtimaan, mitä mahtuu hyvään ruokavalioon.

Oppitunti vaatii sinulta vain vähän ennakkovalmistelua: tarkista, että laitteenne ovat kunnossa ja lue tarkemmat ohjeet, jotka saat ilmoittautumisen yhteydessä. Ennen oppituntia saat vinkkejä valinnaisiin ennakko- ja jälkitehtäviin, joita tekemällä oppitunnin sisällöistä muodostuu entistä laajempi oppimiskokonaisuus. Alakoulun ja esikoulun oppitunnin tilaajana saat RuokaTutka-lähettiläältä postitse valmiin materiaalipaketin, jossa on oppitunnilla tarvittavia opetusmateriaaleja.

RuokaTutka-lähettiläs toteuttaa oppitunnin opetusryhmällesi etäyhteydellä Teams-palvelun kautta. RuokaTutkan kaikki materiaalit ja toteutukset ovat maksuttomia.

 

Tilaa täältä RuokaTutka-lähettiläs omalle ryhmällesi >>

Tutustu RuokaTutka-oppitunnin ohjeisiin >>

 

HUOM! Jos joudut perumaan tunnin, teethän sen mahdollisimman aikaisin lähettämällä sähköpostia Aliisalle: aliisa@ruokakasvatus.fi . Kun olet perunut tunnin, voit halutessasi tilata uuden tunnin saman ajanvarauskalenterin kautta.  Säilytä tällöin materiaalipaketti oppituntia varten.

Palautteita RuokaTutka-lähettilään alakouluun tilanneilta opettajilta

”Hyvää tietoa aiheesta ikätasolle sopivasti. Myös kokemuksena oppilaille hyvä, kun osallistuminen tapahtui etäyhteydellä.”

”Ruokatutka-oppitunti oli hieno. Asiat olivat selkeitä ja hauskoja sekä myös lasta kiinnostavia.”

”Lapset antoivat tunnin jälkeen erittäin hyvää palautetta tunnista, tykkäsimme kaikki todella kovasti!”