Siirry sisältöön

Ruoka 2100 -kilpailu

Hologrammiomppuja ja avaruusappelsiineja – vai jotain ihan muuta?

Kerää joukkue koulukavereistasi ja tee video siitä,
mitä vuonna 2100 syödään.
Palkitona elämyspäivä Linnanmäellä tubetähti Miklun kanssa!

Ruoka 2100 -kilpailussa mietitään, miten ja millaista ruokaa meillä ja maailmalla tuotetaan ja syödään vuonna 2100. Käynnistä siis aikakone, laita turvavyö kiinni ja lähde kaverien kanssa tulevaisuuden ruokamatkalle – voittajajoukkue pääsee tubettaja Miklun kanssa Linnanmäelle tiistaina 21.5.!

Näin osallistut kilpailuun:

Muodostakaa joukkue kavereiden kesken ja tehkää yhdessä video tulevaisuuden ruoasta. Videossa tulee esiintyä sekä kasvikset että maito tai maitotuotteet. Luovat ja jännittävät ideat ja toteutustavat ovat plussaa!

Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset lapset ja nuoret alakoululaisista lukiolaisiin, joukkueen koko enintään 8 oppilasta. Samassa joukkueessa voi olla myös eri-ikäisiä lapsia ja nuoria! Ikä otetaan huomioon töiden arvioinnissa.

Kilpailuaika on 1.2.-12.5.2019. Videot toimitetaan tämän alaosassa olevan lomakkeen kautta raadille, joka arvioi parhaat työt. Enimmäispituus videolle on kolme minuuttia.

Voittajateos julkaistaan RuokaTutkan kanavissa.

Voittajajoukkueelle on luvassa unohtumaton elämyspalkinto:
päivä Linnanmäellä tubetähti Miklun kanssa tiistaina 21.5.!

Kustannamme matkat Helsinkiin ja takaisin voittajajoukkueen tullessa toiselta paikkakunnalta, joten kilpailuun voivat osallistua lapset ja nuoret ympäri Suomen.

Lisätietoa kilpailusta ruokatutka@cocomms.com

Psst opettaja! Lue tarkemmat ohjeet täältä.