Siirry sisältöön

Ruoka 2100 -kilpailu

Aikamatka tulevaisuuden ruokapöytään

Hologrammiomppuja ja avaruusappelsiineja – vai jotain ihan muuta?
Innosta oppilaasi osallistumaan kilpailuun ja visioimaan,
mitä vuonna 2100 syödään!

Valtakunnallisessa Ruoka 2100 -kilpailussa oppilaat suunnittelevat ja toteuttavat videon siitä, miten ruokaa tuotetaan sekä syödään meillä ja maailmalla vuonna 2100. Päätähtiä ovat kasvikset ja maito.
Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset oppilaat alakoululaisista lukiolaisiin, joukkueen koko enintään 8 oppilasta. Samassa joukkueessa voi olla myös eri-ikäisiä lapsia ja nuoria! Ikä otetaan huomioon töiden arvioinnissa.

Kilpailuaika on 1.2.-31.3.2019. Videot toimitetaan tämän sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta raadille, joka arvioi parhaat työt. Enimmäispituus videolle on kolme minuuttia.
Voittajateos julkaistaan huhtikuun lopussa RuokaTutkan kanavissa.
Voittajajoukkueelle on luvassa unohtumaton elämyspalkinto!

Kilpailun avulla oppilaat pääsevät tutustumaan ruokaan ja ruuan tuotantoon luovuuttaan käyttäen. Kilpailu tarjoaa hauskan työkalun ruokakasvatuksen tueksi, videoprojektia voidaan hyödyntää monessa oppiaineessa kotitaloudesta ympäristöoppiin. Innovattivisuus ja luovuus on vain plussaa!
Kokoa oppilaistasi joukkue ja ilmoita heidät mukaan tulevaisuuden ruokamatkalle!

Lisätietoa kilpailusta ruokatutka@cocomms.com

Ruoka 2100 -kilpailu

  • Kerro tässä kentässä ainakin, minkä ikäisistä oppilaista joukkue koostuu. Ikärakenne otetaan huomioon töiden arvioinnissa.